Helposti ja riskittä.

Helppokäyttöinen älypuhelin seniorille vaivattomasti netistä suoraan kotiovelle. Lisää halutessasi asennus. Kokeile älypuhelinta rauhassa 14 päivää.

Hyötyjä

Varmasti helppokäyttöinen
Helppo ja nopea tilaus
Ohjekortti aina lisätukena
Riskitön kokeilu 14 päivää

Tuotteet

Älypuhelin

Helppokäyttöinen älypuhelin seniorille. Lisäksi selkeä ohjekortti käytön tueksi.

Toimitus 0-1 arkipäivää.

189,90

Älypuhelin + Asennus

Helppokäyttöinen älypuhelin asennettuna. Lisäksi selkeä ohjekortti käytön tueksi.

Toimitus 3-5 arkipäivää.

239,90

Tyytyväisyystakuu 100%

Älypuhelin ei ole kaikkien juttu ja siksi haluamme että voit kokeilla sitä huoletta. Jos kahdessa viikossa et ole oppinut käyttämään älypuhelintasi, lähetä puhelin takaisin ja palautamme rahasi. Kokeile siis riskitttä.

 

Nokia 3.2

Tänä vuonna molemmissa paketeissamme on älypuhelinmallina Nokia 3.2. Se on helppokäyttöinen ja tuliterä uutuus, jossa on kaikki uuden älypuhelimen mukavuudet senioriystävällisesti muotoiltuna. Isot näppäimet, kestävä akku, suuri näyttö ja kompakti koko takaavat kaikki helppokäyttöisyyden. Senioritestiryhmämme on valinnut tämän mallin tämän vuoden parhaimmaksi senioripuhelimeksi.

Älypuhelin

Helppokäyttöinen älypuhelin Nokia 3.2. Mukana myös Kaveruksen luoma ohjekortti, jonka avulla opit ja muistat miten perustoiminnot kuten soittaminen tapahtuu. Ei teknistä lätinää vaan selkeä suomenkielinen allekkain etenevä ohjekortti juuri sinun puhelimesi käyttöön. Kiinnitä vaikkapa jääkapin oveen. 14 päivän täysi palautusoikeus.

Hinta: 189,90

Sisältö: Nokia 3.2 + Ohjekortti

Toimitus: Ilmainen (0-1 arkipäivää)

Älypuhelin + Asennus

Älypuhelin Nokia 3.2 ja sen asennus. Asennamme uuden älypuhelimen helppokäyttöiseksi puolestasi. Poistamme kaiken turhan näkyvistä ja kotinäkymässä on vain tärkeimmät painikkeet kuten puhelin, viestit, kamera, galleria ja google. Lisäksi mm. asennamme näppäimet ja kirjaimet isoiksi, estämme turhat ilmoitukset ja säädämme puhelimen asetukset helppokäyttöisiksi. Mukana myös Kaveruksen luoma ohjekortti, jonka avulla muistat miten perustoiminnot kuten soittaminen tapahtuu. Kiinnitä ohjekortti vaikkapa jääkapin oveen. 14 päivän täysi palautusoikeus.

Hinta: 239,90

Sisältö: Nokia 3.2 + Ohjekortti + Helppokäyttöisyyden asennus

Toimitus: Ilmainen (3-5 arkipäivää)

Näin toimit:

1. Tilaa haluamasi tuote ja valitse toimitusosoite

2. Toimitus haluamaasi osoitteeseen

3. Aloita älypuhelimen käyttö

Tiimi

Jenni

Älypuhelinasentaja

Eveliina

Älypuhelinasentaja

Tiuhti

Toimistokoira

FAQ

Voinko tilata tuotteen läheiselleni?

Ehdottomasti voit. Valitse tilausvaiheessa vain toimitusosoite, jonne haluat paketin toimitettavan ja me hoidamme loput. Pian saat jo viestejä WhatsAppin kautta läheiseltäsi!

Miksi älypuhelin seniorille "mummoluurin" sijaan?

Älypuhelimen oppiminen ei vaadi ihmeitä, eikä se katso ikää. Monet seniorit oppivat älypuhelimen yhtä helposti kuin yksinkertaisemman senioripuhelimen. Itsenäinen asioiden hoitaminen ja tiedon etsintä, elämää rikastavat sovellukset, yhteydenpidon monipuolistuminen ja ajan tasalla pysyminen ovat kaikki mielusia tavoitteita kenelle tahansa.

Miten voin maksaa?

Maksutapoina meillä käyvät kaikki perinteiset verkkopankit ja maksukortit. Lisäksi meillä on myös laskun mahdollisuus, jonka voit tilata joko paperisena tai sähköisenä.

Mikä on Kaverus?

Kaverus on 100% suomalainen ja tamperelainen yritys, joka keskittyy senioreille tarjottaviin tekniikkatuotteisiin ja palveluihin. Yrityksemme koostuu kahdesta yrittäjästä ja yhdestä suloisesta koirasta.

Miten palautus toimii?

Varmista ensin että puhelin on ehjä. Pakkaa tuote sitten takaisin pakettiin jossa se tuli ja lisää paketin päälle mukana tullut palautustarra. Me maksamme palautuksen postikulut ja sinun ei tarvitse kuin jättää paketti Postille.