Digituki tietokoneisiin ja älypuhelimiinKutsu digituki apuun.

Piippaako puhelin herkeämättä tai herjaako tietokone jotakin päivitystä? Läheisillä ei aina ole aikaa auttaa, mutta meillä on. Kaverukselta selkeä ja helposti ymmärrettävä digituki kotiisi Tampereella ja sen lähikaupungeissa.

Digituki ajanvarauskalenteri

Varaus

Ajanvaraus auki arkisin klo 9-16 numerosta 040 7222444. Yhteystiedot

Palveluhinnasto digituki

Hinnasto 2021

Opastuksen hinta on 40,00€/h + matkakulut. Matkakulut:

Tampere (keskusta), Hervanta 10,00€
Pirkkala, Ylöjärvi (keskusta) 15,00€
Lempäälä, Kangasala, Nokia 25,00€

Muut sopimuksen mukaan

Lahjaksi tai itselle

Oletko itse liian kaukana tai juuri tänään sinulla ei ole aikaa auttaa äitiäsi soittamaan videopuheluita? Lähetä digituki puolestasi asialle! Voimme lähettää laskun käynnistä sähköpostiisi tai asiakas voi maksaa paikanpäällä. Maksutapamme ovat lasku, korttimaksu ja käteinen.

Tyytyväisyystakuu 100%: Jos ongelmaa ei saada täysin korjatuksi tai et muuten olisi tyytyväinen saamaasi palveluun, käynti on ilmainen 🙂

Digituki palvelut

Apua aina laitteen hankinnasta laitteen käyttöön. Saavumme luoksesi ja selvitämme ongelmat puolestasi, jotta sinä voit saada mielenrauhan digilaitteiden kanssa. Samalla näytämme parhaat vinkit siihen miten voit itse käyttää laitettasi. Opastamme ja autamme sinua laitteen kanssa tarvittaessa aina alkeista alkaen, joten omalla taitotasollasi ei ole väliä.

Ostoapu

Etsimme juuri sinulle sopivan laitteen ja toimitamme sen sinulle opastuksen kera kotiin.

Asennus

Asennamme laitteen helppokäyttöiseksi ja sinulle sopivaksi puolestasi.

Yksityisopetus

Opetamme sinulle rauhallisesti ja selkeästi miten käytät laitettasi. Mahdollisuus aloittaa aivan alkeista.

Ongelmanratkaisu

Jos laitteeseesi tulee jotain häikkää, autamme nopeasti mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Hyödyt digituesta

Digilaitteiden kanssa tulee aina välillä ongelmia ja digituki auttaa sinua saamaan mielenrauhan teknisten vaikeuksien ilmaantuessa. Voit lakata painimasta laitteesi kanssa, huokaista helpotuksesta ja soittaa apuun opastajamme, joka selvittää ongelman puolestasi ja auttaa sinua ymmärtämään laitettasi paremmin.

Palvelun avulla suuntaat myös kohti itsenäisempää digiarkea, kun opastamme sinua helposti ymmärrettävällä ja maanläheisellä tavalla laitteesi käytössä. Kohta osaat jo selvittää tavallisimpia digipulmia itse ja nauttia laitteesi käytöstä itsevarmuudella.

Koronatiedote

Työ suoritetaan asiakkaan kotona ja asiantuntijamme on varustautunut asianmukaisella maskilla. Turvallisuuden takaamiseksi, vietämme paikan päällä vain välttämättömän ajan ja noudatamme mahdollisuuksien mukaan turvaväliä. Lisätietoa koronaviruksesta.