Sisältö

Ilmainen älypuhelin pikakurssi! Opi älypuhelimen päivittäinen peruskäyttö ja perustoiminnot nopeasti ja helposti. Sinulla ei vielä tarvitse olla älypuhelinta käydäksesi kurssin. Kurssin jälkeen sinulla on perustaidot älypuhelimen käyttöön ja tietotaito miten ostaa älypuhelin.

Aloittaminen:

Kurssi löytyy kokonaisuudessaan etäkurssialustaltamme alta.

Ota ensikosketuksesi älypuhelimeen etänä!

Muut etäkurssit löytyvät täältä.

Hyödyt

  1. Tutustu älypuhelimeen ennen ostoa
  2. Saa ohjeet älypuhelimen ostoon
  3. Opit käyttämään perustoimintoja
  4. Selvität onko älypuhelin sinun juttusi

Miksi älypuhelinkurssi?

Älypuhelin Pikakurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat ottaa ensikosketuksensa älypuhelimeen. Voit kurssin avulla tutustua miten älypuhelin toimii ja päättää sitten onko älypuhelin sopiva valinta juuri sinulle. Tämä älypuhelinkurssi on helppo ja nopea tapa päästä perille mitä älypuhelimen käyttö tarkoittaa. Esimerkiksi ensimmäinen älypuhelin seniorille ja sen opettelu voi tuntua haastavalta ilman, että käy ensin läpi muutaman tärkeimmän perusperiaatteen älypuhelimen käytöstä. Nämä tärkeimmät periaatteet älypuhelimen käyttöön löytyy tältä ilmaiselta älypuhelinkurssilta.

Taustaa

Me Kaveruksella kuulemme usein minkälaisia ongelmia älypuhelimen käyttöön liittyy. Ongelmat liittyvät yleensä juuri perusasioihin kuten älypuhelimen koskettamiseen tai perusperiaatteiden ymmärtämiseen. Jos onnistuu sisäistämään nämä asiat, on älypuhelimen käyttö huomattavasti helpompaa ja vaivattomampaa. Myös itseopiskelu helpottuu, kun ymmärtää millaisilla "perussäännöillä" älypuhelin toimii. Aloita opiskelemaan älypuhelimen alkeet käymällä tämä ilmainen kurssi ja älypuhelimen opiskelusta tulee sinulle paljon helpompaa.