Kaverus jäsenyyteen kuuluu kaikki, mitä kerhohuoneellamme tapahtuu arkisin 9-14. Jäseniemme kerhohuone on Ylöjärven keskustassa, jonne on helppo saapua ja jonne kaikki uudet jäsenet toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Jännittää ei tarvitse, ilmapiiri on tuttavallinen ja sisään voi pujahtaa helposti ilman uteliaita katseita. Kynnys tulla meille on kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti matala! Tule lukemaan lehtiä, juttelemaan uusien tuttavuuksien kanssa, katsomaan elokuvia tai silittelemään ystäväkoiraamme Tiuhtia. Osallistu vapaasti myös viikkoaikataulumme aktiviteetteihin tai tule vain oleskelemaan kanssamme. Varoitus: täältä saattaa löytyä sinulle monta uutta ystävää. Kerhohuone auki arkisin klo 9-14 ja voit piipahtaa käymään tällöin milloin vain. Saapuaksesi kerhohuoneelle, voit käyttää kulkuvälineenä esimerkiksi helppoa ja huoletonta PALI:a.

Kahvi & Tee
Teemaillat
Tietovisat
Bingo
Syntymäpäivä
Tulostus
Alennukset
Lehdet
Luennot
Juhlat
Oleskelu
Liikunta
Tiuhti-koira
Jäsenyys maksaa 89e/kk

Kerhohuoneemme on arkisin 9-14 auki jäsenillemme ja jäsenyys sisältää kaiken hauskanpidon, mitä siellä tänä aikana tapahtuu. Jos et ole täysin tyytyväinen saamaasi palveluun palautamme rahasi 100%:sesti. Ensikertalaiset voivat tutustua jäsenyyteen päivän ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tutustumispäivääsi varten ja voit valita sen vapaasti.

Jäsenyyden voi ostaa myös lahjaksi.

Jäsenyys on erinomainen lahja esimerkiksi omalle vanhemmalle tai isovanhemmalle, joka kaipaa arkeen seuraa ja lisää hauskanpitoa. Kaverus jäsenyys on helppo keino nostattaa arjen mielekkyys uudelle tasolle. Sopimus on aina voimassa toistaiseksi, ei siis pitkiä sitoutumisia. Palvelun voi irtisanoa milloin vain kuukauden irtisanomisajalla. Kaveruksen toiminta kerhohuoneella on suunniteltu hyvin matalakynnyksiseksi, jotta kaikkien on helppo oleskella tiloissamme. Kerhohuoneelle voi saapua vaikkapa vain seurailemaan tilannetta tai lukemaan päivän lehtiä osallistumatta aktiviteetteihin.

Olohuoneen viikkokalenteri

Olohuone auki maanantaista perjantaihin klo 9-14

Maanantai

9-10 Aamukahvit

10-11 Helppitunti

12-13 Lukupiiri

Tiistai

9-10 Aamukahvit

12-14 Lautapelit

Keskiviikko

9-10 Aamukahvit

14-16 Tietokonekurssi

Torstai

9-10 Aamukahvit

12-13 Infopläjäys

Perjantai

9-10 Aamukahvit

13-14 Bingo

 

Aamukahvit

Rentoa kahvittelua ja rupattelua.

Infopläjäys

Opi uudesta aiheesta. Infopläjäyksiä esimerkiksi puheviestinnästä ja tietokoneenkäytöstä. Paikalla välillä myös vieralijaluennoitsijoita.

Helppitunti

Onko tietokoneessa joki ongelma tai katosiko puhelimesta jokin nappi? Helppitunnilla autamme parhaamme mukaan ratkomaan arjen ongelmia.

Lukupiiri

Kuunnellaan ensin ääneen luettua kirjaa ja keskustellaan sitten kuulemastamme.

Lautapeliturnaus

Trivial Pursuitia tiimeissä ja uusien pelien kokeilua. Ei vaadi aiempaa kokemusta peleistä.

Bingo

Perinteinen Kaverus-bingo, jossa tietenkin aina hauskoja ja hyödyllisiä palkintoja